slider
Global Stone
Since 1997


Natuursteen toepassen?

slider-1
Excepteur sint occaecat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
consequat.

Natuursteen

Niet voor niets wordt natuursteen al sinds mensenheugenis in de bouwkunst toegepast. Als onderdeel van een gebouw, een vloer, een wand of als gevel. In een klassieke stijl of juist modern, in welke vorm dan ook, natuursteen straalt, wanneer doordacht toegepast, een beeld van degelijkheid, exclusiviteit en het juiste gevoel voor schoonheid en design uit.


Met een groot assortiment van hoogstaande constante kwaliteit gebonden aan een gunstige prijsstelling kunnen wij, in combinatie met onze ruime kennis en ervaring, slagvaardig optreden en zijn wij een gedegen partner bij ieder natuursteenproject.
Of het nu gaat om een openbare ruimte, een winkelvloer, entreehal of particulier object, wij bieden U een compleet programma met zowel, voor, tijdens als na het leveren een uitstekende service.


Wij zijn actief op het gebied van:

* Zelfstandige import van tegels en maatwerk in natuursteen
* Wij zijn voorraadhoudend
* Leveringen aan professionele wederverkopers
* Dagelijks transport door geheel Nederland
* Desgewenst advisering omtrent: eigenschappen en toepassing materiaal
* Uitstekende service c.q. nazorg

Verwerking & Onderhoud


Meer en meer worden wij benaderd wanneer het gaat om een goed advies betreffende de juiste verwerking en waarmee (lijm of specie), wanneer te impregneren en welke middelen daarvoor te gebruiken, en het dagelijks onderhoud van de natuurstenen vloer en de daarmee verband houdende onderhoudsmiddelen. 
In de praktijk blijkt vaak een juiste advisering door onze klanten aan de eindgebruiker een moeilijke materie te zijn.


Veel van de negatieve aspecten die naderhand voor onaangename verrassingen kunnen zorgen, hebben in de praktijk vaak een gemeenschappelijke oorzaak, veelal voorkomend uit een vooraf verkeerd of ondeskundig advies. De hier bedoelde gemeenschappelijke veroorzaker betreft vocht.


Het vooraf treffen van de juiste maatregelen in planning, materiaalkeuze, vloeropbouw en uitvoeringsmethodiek kunnen de kans hierop sterk verminderen.

Antwoord op uw vragen?
Klik hier!