Home    informatie    materialen    archief    verwerking en onderhoud    referenties    Contact
Global Stone natuursteen

Hardsteen tegels

Hardsteen tegels stralen een ongekende luxe en duurzaamheid uit. Kijk gerust eens rond op de website van de ervaren leverancier Global Stone en ontdek het zelf.

Hardsteen
Hardsteen is een bijzonder mooi materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Hardsteen tegels kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor een luxueuze badkamer, een unieke vloer of een prachtig terras. Wanneer u de tegels goed onderhoudt door ze bijvoorbeeld te impregneren, kunt u er jarenlang plezier van hebben!

Global Stone
In 1997 is de onderneming Global Stone gestart met het importeren en verkopen van natuursteen. Wij verkopen onze producten niet alleen aan particulieren, maar ook professionele wederkopers kunnen bij ons terecht. Wij beschikken over een goede voorraad en uitstekende transportmogelijkheden binnen Nederland.

Offerte aanvragen
Heeft u specifieke hardsteen tegels op het oog en bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag gerust een offerte aan. Klik op het linkje onder 'offerte aanvraag' aan de rechterkant van onze website.

Bekijk onze prijslijst of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u eerst meer informatie aanvragen.

Wilt u graag meer lezen over onze pruducten, klik dan op deze handige links:
Natuursteen vloeren : Marmer groothandel : Tegel groothandel : Natuursteen Nederland : Hardsteen buiten : Natuursteen terras : Belgisch hardsteen tegels : Natuursteen dorpel : Marmer mozaïek : Marmer tegels.

Nieuws
   Bedrijfssluiting i.v.m. inventarisatie
Offerte aanvraag
   Klik hier voor een offerte-aanvraag
Prijslijst
   Vraag onze complete prijslijst aan
Introductiekaarten
   Ontvang introductiekaarten voor uw klanten! Klik hier
Global Stone boek
   Klik hier om het Global Stone boek te bestellen
Meer informatie
   Wilt u meer informatie ontvangen, klik dan hier voor een snelle reactie.
 
 
 
copyright